UVALENTINES DAG 

Valentines
Min Facebook venninne Susanne er genial. Jeg elsker å følge med på hennes innlegg, og nylig publiserte hun noe fint. Er du singel på Valentines og depper? Det er ingen grunn til dette!
Mens mange rundt feirer Valentines kan du finne på å ferie Uvalentines!
Hva er Uvalentines? Det er samme dag som Valentines, men du feirer den med seg selv eller venninner. Du kan godt gi blomster, søte bamser, bestille spa og kose deg med sjampanje. Du trenger altså ikke en partner.
Og dette synes jeg er genial ide! I vårt samfunn blir single forfulgt nærmest av andre. Det er nesten skam å være singel, og Valentines er en dag hvor single får gnidd det inn om at de er “alene”. Men man trenger ikke være ensom selv om man er singel! Så det er på tide å vise til de andre at man kan kose seg på Valentines selv om man ikke har kjæreste.
Hva er deres planer for imorgen?
signatur
2 kommentarer
    1. Jeg har jo samboer og har hatt i 20 år, vi har aldri feiret Valentines day. Men vi feirer hverdagene i stedet for, slik vi ønsker det. Folk må gjerne feire kjærligheten sin en spesiell dag, men enda bedre om man gjør det hver dag. Og man trenger ikke KJØPE noe, bare gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg