Fem grunner for at Tinder-daten din plutselig forsvinner

tinder
Venninne ringte meg i går og fortalte at hun var veldig frustrert: Den nye flammen hennes fra Tinder som hun følte så bra kjemi med, har forsvunnet plutselig. Helt sånt uten videre og uten noe som helst forklaring.
“Hvorfor skjer dette Lena?” spurte venninnen meg. Jeg satt der igjen med sterk følelse at hun visste svaret, men fortsatte å lure på allikevel. Derfor kom jeg på ideen å skrive om de mest sannsynlige grunner for at dater bare forsvinner, typisk slike ting som man sitter og diskuterer med venninner der ei som ble dumpet sitter og lurer på hvorfor og venninnene kommer med forskjellige årsaker til at han ikke ringer. Slike som “Han er for sjenert”, “Han venter på at du selv tar initiativ” og så videre. Så her er min liste med mulige forklaringer.
Daten din tar ikke kontakt fordi at...
Han døde
Ja, hvorfor ikke? Jeg tenker at på min alder og oppover kan det bli spesielt aktuelt å forklare det at han forsvant med at han kanskje døde. Jeg husker episoden fra “Sex and the City” hvor daten til Miranda forsvant og det visste seg at han døde bare. Ja, bare, sier jeg. Så tenk på dette om han ikke tar kontakt.
Han dro til Nordpolen
Sånt skjer. Plutselig fikk han lyst til å dra på lang reise. Kanskje drømte han om dette hele livet sitt, i likheten med Amundsen. Så tenk om du vil dra og besøke han eller blir det enklere å sveipe Tinder videre.
Han fant ut at han er homoseksuell
For to uker siden turte han ikke gå ut av skapet, og derfor inviterte han deg med på date. Han trodde det var riktig og mamma skulle være glad for at han dater noen. Men så fant han ut at han liker menn allikevel og det blir riktig å presentere en mannlig date til mamma. Sånt skjer!
Han skiftet kjønn
I går var han Daniel og drakk kaffe med deg på byen, og i dag ble han til Danielle og sitter og skravler med venninner på kafe. Ja, han valgte å ikke fortelle deg om dette, siden dette var ikke tema for første date liksom. Så nå går han der og ikke vet hvordan han skal fortelle alt til deg, derfor tar han (hun) ikke kontakt.
Han fikk akutt amnesia
Ja, fyren husker absolutt ingenting! Ikke hvem han er engang. Så det er helt naturlig at han ikke husker deg eller telefonnummeret ditt. Kanskje husker han ikke hva Tinder er for noe heller.
tinder
Så les disse grunnene damer, for det er kun disse grunner som kan forklare hvorfor menn som var på date med dere ikke tar kontakt igjen. Ellers er svaret veldig enkelt- DE ER IKKE INTERESSERTE. Get over it!
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto

6 kommentarer

Siste innlegg