DE FIRE MEST IRRITERENDE FRASENE PÅ TINDER

Tinder
Noen ting liker jeg å få i første melding, noen ikke. Men det finnes fraser som får meg til å miste interesse i vedkommende en gang for alltid. Jeg vet ikke om det gjelder alle, men her er min liste.
Hei du
Jeg hater når folk er såpass uhøflige at de ikke gidder å se hva jeg heter engang. Det står jo navnet mitt i profilen! Ja, jeg vet at det er vanlig å si hei på denne måte i Norge, men dette er skikkelig turnoff for min del. Dersom jeg fortsetter samtale etterpå så blir jeg ikke så gira uansett. Så vis litt manerer og tiltal personen ved navn når du først snakker til en.
Hva jobber du med?
Dette høres ut som noe vanlig, men dette spørsmålet irriterer meg grønn. Jeg ser at de fleste på Tinder er opptatt av å plassere en på sosial stige og vurdere deretter. Dette er gørr kjedelig. Derfor foretrekker jeg at dette kommer opp naturlig i en samtale istedenfor at jeg skal føle meg som en kandidat på jobb intervju.
Har du lyst på noe random?
Det er turn off. Hører dere, gutter? Selv om jeg vil ha noe random så vil jeg ikke få det i første melding. Om du ikke gidder en gang å bruke tiden din for å finne ut en del om dame dere vurderer å ligge med, da vil jeg ikke ha noe med dere å gjøre. Jeg er ikke fans av kjønnssykdom og rundbrennere. Vær ordentlig og vis at du er interessert i person du vurderer å ha lett flørt med.
Teite og tørre vitser
Blæææh…tørre vitser, fleip eller fakta og sånn shit er veldig turn off. Det er ikke morsomt og ikke gøy og er ganske dumt og kjedelig. Vær saklig og hvis du vil imponere med humøristisk sans, så velg noe lett spøk.
Hva irriterer dere i Tinder meldinger?
10 kommentarer
  1. Masse irriterende på Teite Tinder. En som matchet med meg, kalte meg “stygg,feitog gammel”. “Se på deg,og se på meg”, skrev han. Mange sjarmører der. Prat om alder, jobb, er gørr i starten. Eller forsøk på å ligge med en gang til tross for at det står seriøst på profilen min. Generelt driiitkjedelig når de starter med å spørre “hvor bor du”? Til tross for at det står i profil. Griseprat er også turn off. Dette var min liste 😤😃

  2. Du da, hva skriver du i første melding? Eller er det bare mannen som skal si hei først? Det er ikke enkelt å skrive den første meldingen, spesielt på en app som Tinder hvor bruk og kast mentaliteten rår.

  3. Har aldri hatt Tinder, men har hørt fra noen venner om akkurat det du skriver om. Men dette skjer ikke bare på Tinder, dette skjer også på flere dateing sider.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg