HÅPER DU FINNER DEG EN SNILL MANN SOM VIL AKSEPTERE AT DU BLOGGER HVER DAG

mann

Jeg fikk masse tips på grunn av klaginga mi angående mine mislykkede forsøk på å finne meg en date. Det setter jeg veldig pris på. Jeg har gått flere runder med meg selv igjen og kom til konklusjon om at jeg ikke vil klare å endre meg selv og legge ned bloggen om daten forlanger det.
En ting sjokkerte meg litt, og det var at jeg ble ønsket “en snill mann som vil akseptere at jeg blogger”.
Jeg har aldri i hele mitt liv hørt noen si til en mann at det er ønskelig at han finner “en snill dame som aksepterer at han fotograferer, løper maraton. skriver bøker mm.”
For dette er selvsagt. Det er noe menn gjør som gir mening og glede. Mens ei dame forventes å stille opp for en mann, stelle huset, lage mat og tilbringe masse tid med typen sin.
Vet dere hva? Helt ærlig? Det er jo det som skremmer skitten av meg! Verdens verste scenario i mitt hode er å drukne i rutine av “kjæresteting”: Felles middager på lørdager, svigerforeldre, matlaging til “mannen sin”, tv-titting uten mål og mening på sofa, kliss og klass.
mann
Men når jeg begynner å snakke om dette, får jeg som regel beskjed (mest fra kvinner) om at jeg trives godt alene da kanskje? Jo, jeg gjør det, men jeg mener at jeg kan godt ha meg en kjæreste. Easy going greit forhold. Jeg ønsker ikke høre at forhold er en “hard jobb”, enkelt fordi at jeg ønsker ikke jobbe hardt for noe som bør fungere av seg selv når kjærligheten er der. Jeg ønsker beholde mye frihet og fritid, og jeg er veldig villig til å gi det samme tilbake. Jeg er sikker på at det finnes menn der ute som brenner for noe, eller menn som vil være glade for å være en del av mine prosjekter. Det fungerer kjempefint med bestisen min som elsker å fotografere mens jeg elsker å skape innhold og finne på ideer.
Med andre ord, jeg trenger ingen snill mann som vil “tillate” meg å blogge. Jeg trenger en mann som har mål og mening i livet og respekt for at andre også har det. Så finner vi det ut etterhvert og vil oppleve kompromiss til slutt. Jeg er person som blir fort sliten av å ha folk rundt meg hele tiden. Derfor ønsker jeg ikke en type som vil henge på meg 24/7. Jeg er sikker på at en dag vil ting klaffe for oss to.
Måtte dere ofre noe for det forholdet dere i nå?

 

4 kommentarer
  1. Nei, vet du hva! Nå må folk bare se å rulle inn her, ass! Dette er Norge anno 2019, hvor det faktisk er lovbestemt likestilling mellom kjønnene, og hverken en svunnen tid eller ett eller annet bakstrebersk og/eller IS-styrt område..

  2. Haha, fantastisk hvordan gamle idéer fortsatt er stuck i enkelte… Selv singel og på leit etter akkurat det samme som du, tror veldig mange har et forvrengt syn på hva kjærlighet faktisk er dessverre…

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg