Du må bli helt fantastisk i senga for at noen skal fylle dine krav!

senga
Gårsdagens kveld satt jeg igjen på Tinder og skrollet, og kom over en profil til en mann med skjegg (liker ikke skjegg ellers) som så etter ei jente med masse latter og humor. Midt i blinken, tenkte jeg og derfor sveipet til høye. For så å angre på dette allerede i neste sekund (hør på magefølelsen den tar aldri feil!).
Mannen visste seg å være ganske gretten og kjedelig (som de fleste på 40+). Han spurte meg minimum ti ganger om hvorfor jeg sveipet på hans profil (fisket etter komplimenter?). Så gikk han til angrep på grunn av mine krav.
Jeg har skrevet før at jeg synes ikke at kravene mine er noe særlig strenge. Men det mente ikke gubben.
– Du må være helt fantastiske dame å være sammen med og helt gudinne i senga for at noen skal fylle dine krav!
Her er min kravliste, og de fleste kvinner kommenterte at listen er fin og ikke noe kravstor og uoppnåelig, Men gang på gang treffer jeg menn som mener lista er for høy. Selv disse mennene ønsker seg en vakker, velutdannet og selvstendig dame som ikke skal vise at hun er noe bedre enn dem. Klassiker, med andre ord.
Nei kjære gretne gubber, min lista er som lakmus papir som hjelper meg å sile ut idioter. Så den får stå.
Mener dere at krav til partner er fy?

 

4 kommentarer
    1. Alle krav jeg ikke kan oppfylle er fy. Sånn ellers liker jeg at kvinner er litt kresne heller enn “tar hva som helst”. Å være “hva som helst”, betyr jo at en ikke settes pris på fordi en er unik. Når en oppfyller krav så betyr det jo at hun ønsket noen spesiell, og det viste seg å være… meg.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg