MIN MANN

forelsket
Jeg ønsker meg familie, men mest av alt ønsker jeg meg en mann. Han som skal ved min side stå, i rikdom og fattigdom, i helse og i sykdom, helt til døden skiller oss. Ja. jeg er klar for ekte kjærlighet. Men tro meg det er ikke lett å finne ut om det er din mann, eller om det er noen som bare spaserer forbi i livet ditt.
Her er mine tanker rundt hvordan du kan finne ut om han du dater er DIN MANN.
Han prioriterer deg
Det kunne vært rart om min halvdel prioriterte noen andre eller noe annet. Han er jo min mann, så det er klart han prioriterer meg og oss. Jeg er veldig nøye å se etter hva han gjør fremfor å høre på det han sier.
Du føler deg trygg
Han er jo min halvdel og det er umulig å tenke at min halvdel vil forlate meg. Han lar deg aldri å sitte med tvil eller slike tanker. Han vil gjøre deg trygg og sikker på at det er deg han vil ha.
 
Han investerer i deres forhold
Her med investeringer mener jeg ikke bare penger, men tid og følelser. Dersom det føles som om han vil spare på deg, med tanke på kjærlige ord eller omtanke, eller tid så er det neppe din mann. Det finnes ikke noe mer viktigere enn deres forhold for din mann. For dere er to halvdeler av det samme, skjønner du.
Du kan stole på han
Dersom han sier at han elsker meg, men med det samme velger å flørte med andre jenter, eller lete etter ei dame som er bedre enn meg, eller være utro. Da kan han neppe bli min mann. For det er vel enkelt?
Dere har spesiell kjemi
Så nå til det som vil gjøre han til DIN MANN. Det er den spesielle kjemien mellom dere. Tiltrekning som er sterkere enn seksuell tiltrekning og sterkere enn vanlig forelskelse. Hvordan vet man om det er slik? Jeg aner ikke. Det føles bare. Som sagt så har jeg enda til gode å oppleve å bli forelsket i noen på samme måte som jeg ble forelsket i Stavanger og Norge i sin tid. Når du ser på han og bare føler at ja, det er HAN liksom.
Såå girls, har dere møtt deres mann? Noen tips til meg her?
signatur
4 kommentarer
  1. Du har jo han kompisen din, virker som han står ved din side i tykt og tynt… kanskje er kjærligheten nærmere enn du tror?

   1. En mann som elsker og respekterer meg og som forstår at jeg har venner. Det blir ikke det samme når jeg får kjæreste at bestis er med på alt. Det er min bestisen soleklar på

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg