Vår ufrivillige porno på et hotell i Praha!

Lørdag og her poster jeg nytt gjesteinnlegg fra min leser. Det er sykt morsomt synes jeg, selv om jeg skjønner at det var utrolig flaut der og da. Men digge minner da å mimre tilbake til på sine gamle dager.
Meg og typen dro på romantisk weekend til Praha, Vi valgte spontan reise midt i ferien og vi var så dumme at vi droppet å bestille hotell på forhånd. Derfor slet vi skikkelig med å finne noe da vi ankommet byen. Slitne og sultne fant vi endelig hotell et stykke fra byen og dro ut for å spise. Da vi kom opp på rommet vårt oppdaget vi flere store vinduer hvor ett av dem var tildekket med tykke mørke gardiner. Damen på resepsjon prøvde å forklare oss noe angående vinduer, hvor vi forstod at vi hadde balkong på rommet.  Derfor åpnet vi alle gardiner og lot bare lette hvite gardiner være igjen. Det skulle vært deilig å gå ut på balkongen og få frisk luft etterhvert, Etter mat og litt vin ble vi i lekent humør og parkerte på senga for noe sengekos. Midt i prosessen hørte vi noen banket på døra. Vi tenkte at det var kanskje romservice og droppet å svare. Noen tid etter da jeg kom fra dusjen løp kjæresten min fort til meg, påkledd i buksa og sa at jeg bør ikke finne på å gå ut på balkongen! 
Det visste seg at han bestemte seg for å trekke litt frisk luft og åpnet vinduet for å oppdage til sin forskrekkelse at balkongen var felles med andre rom! Der stod det flere folk og man kunne spasere der som i en felles gang. Da skjønte vi hvorfor dette vinduet hadde mørke tykke gradiner og hva damen prøvde å fortelle oss. Jeg lurer fortsatt på om det faktisk var folk som stod på balkongen mens vi holdt på og om det var dem som banket på for å varsle at det går faktisk å se oss bak de lette gardinene. Det vil jeg ikke tenke på nå, men jeg var flau dagen etter på frokosten”
XOXO Tastaturheks

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg