ET BREV TIL EKSEN

KAFÉ
Som regel tar vi en ubehagelig samtale når vi gjør det slutt med kjæresten. Men det er ikke alltid det skjer. Av og til går man hver sin vei uten å si «hadet». Dette kan føre til at man sitter og tenker å tenker på eksen sin, eller tar med bagasje til neste forhold.
Hjernen vår er oppbygd slik at man bør fullføre det man startet. Så dersom du startet å date en fyr og han plutselig forsvant, kan hjernen din fokusere for mye på denne person og rulle å rulle med tanker om han i opptil flere år fremover. Dette kan også skje ubevisst og vise seg i det at du sammenligner nye dater med eksen din og prøver å lete etter samme feil hos dem.
What to do?
Jeg fikk tips om en veldig god metode som garantert vil hjelpe deg å ditche eksen fra tankene dine. Det er bare å sette seg ned, når du har skikkelig god tid, ta med deg penn og papir, og skriv et brev. Brev til eksen din, eller daten som forsvant. Det som er viktig med brevet er at først og fremst må du TAKKE han for alt det gode. Så kan du nevne det som du synes var dårlig, eller det du er sint på han for.
Så etterpå trenger du ikke sende brevet. Du kan krølle det sammen, si takk for alt og kaste det i søpla. Eller brenne det.
Slik setter du punktum i deres forhold.
Det kan virke rart, men det er en ganske sterk teknikk som vil hjelpe deg å sette strek og få eksen ut av hodet. Verdt å prøve. Funker alltid på meg!
signatur
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg