DERFOR BØR DU VÆRE LOJAL MOT KJÆRESTEN DIN

FROSK
Nå vil jeg snakke alvor med dere folkens! Det er et viktig tema som jeg vil ta opp i dag. Hvor mange av oss har ikke irritert seg over oppførselen til kjæresten sin? Når hun er vanskelig og setter krav. Eller når han skuffer deg gang på gang. Dette skjer i hver eneste forhold at man blir irritert på partneren sin fra en tid til annen.
Men det mange gjør da er som regel å gå til venner, foreldre eller søsken og klage over kjæresten sin. Forteller hvor ille det går og spørre om råd hva man skal gjøre. Dette er ikke lurt folkens, og det er noe jeg ikke anbefaler til noen å gjøre.
Been there, done that. 
Jeg har selv vært i slike situasjoner, og kan bare konkludere med at dette aldri er okey. Her er noen grunner til dette.
For det første, det er deg som kjenner kjæresten din best, Ikke dine slektninger eller venner. Derfor vil de tenke om kjæresten din det du forteller selv. Forteller du om masse problemer, blir vennene dine skeptiske. Så kan de gi deg feil råd når du spør først.
For det andre, blir du selv i tvil når du lufter alle problemene deres med andre. Så bli du veldig usikker på forholdet.
Og så sist, men ikke minst, hva skal kjæresten din si om han eller henne finner ut at du fortalte alt om deres forhold til andre. Det er aldri kjekt.
Derfor folkens, vær lojal mot kjæresten din og krev det samme tilbake. Det er det lureste, etter min mening.
signatur
4 kommentarer
  1. Åpen og ærlig kommunikasjon med partneren rydder unna: misforståelser, ubehag, negative spenninger, dårlige følelser og mistanker….

   OG skaper: trygghet, forståelse, glede, kjærlighet, trofasthet, respekt, nærhet og ikke minst det å være enige om å være uenige om noe…

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg