DATINGTIPS FOR DEG SOM BOR I “UGA-BUGA”

Foto: Roy Andre Danielsen
Jeg møtte en kjekk fyr på Tinder som virkelig viste sin interesse. Dere vet at jeg har høye krav til datene mine, så han karen der var virkelig et kupp. Så jeg fortsatte å snakke med han i håp om at kanskje det skulle klaffe. Helt til han opplyste hvor han bor.
Altså, jeg kommer ikke til å avsløre byen, eller detaljer fra samtalen for å ikke henge ut denne flotte mannen. Men det er mange små by og tettsteder rundt Stavanger og omegn (inkludert der hvor jeg bor) hvor det er sykt vanskelig å finne passende date om du har noenlunde noe krav.
Her traff jeg en skikkelig velutdannet og ambisiøs mann som vet hva han vil, og han vil ikke ha hvilken som helst dame da!
Så her sitter vi i hver sin «uga buga» og ikke finner oss en date!
What to do?
Først og fremst vil jeg råde å bevege ræva si i retningen større by, om du virkelig vil ha både karriere og skikkelig date. Jeg har gjort det i min tid. Tatt rumpa i gir og flyttet fra Harstad. Nå bor jeg forholdsvis i bygda, men har to relativt store by i nærheten- Sandnes og Stavanger, med mannfolk utvalget dette innebærer. Jeg har ikke lyst å date noen fra Klepp, og her går jeg ikke i detaljer på hvorfor.
Så om du er støkk i «uga buga» på grunn av barn, jobb eller sterk tilknytning, så her er trikset nummer to: Prøv å lokke den perfekte daten din til å flytte ned. Kanskje får du det til, kanskje ikke, men det er verdt å prøve da!
Merk at velutdannet og skikkelig flott dame som har nok tilbud der hvor hun bor kommer neppe trives i bygda eller liten by. Så gjør så godt du kan for å gjøre tilværelsen hennes attraktiv nok! Jeg har sett med mine egne øyne hvordan folk flyttet fra Oslo til Vesterålen, så alt går.
Så tips nummer tre: Ikke vær så skeptisk til dem som bor der hvor du bor. Kanskje det er lurt å revurdere sine krav om utvalget er lite?
Det har jeg absolutt ikke lyst å gjøre da, så jeg blir heller singel frem til jeg kan flytte på meg. Om så. Fordi at jeg er støkk på Klepp frem til Irina blir ferdig på ungdomsskolen.
Bor dere i uga-buga? Hvordan fant dere kjæresten? Del dine tips og triks gjerne med andre singlinger!
signatur
4 kommentarer
  1. Jeg priser meg lykkelig for at jeg bor i Sandnes, og kunne overhodet ikke drømme om å flytte på meg. Ikke engang til Klepp, selv om kjæresten min bor der 😉 Jeg er byjente på min hals, og i byen vil jeg bo. Heldigvis har jeg en kjæreste som ikke har noe i mot å flytte på seg (han er fra en større by enn jeg er fra forresten). Så etterhvert….når ungene vokser til….både mine og hans, så kan vi slå oss sammen.
   Noen trakter etter et liv på landet, mens andre foretrekker bylivet. Sånn er vi alle forskjellige, heldigvis 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg