BRUKTBIL MED LAUSUNGE

bruktbil
De siste ukene Har jeg møtt utelukkende hyggelige menn på Tinder, og dette gleder meg stort. Men såklart når man står frem offentlig om sin single status og refleksjoner rundt dating, så kan man ikke unngå diverse oppgulp.
I dag dukket det opp følgende kommentar på bloggen. Jeg velger å legge den ut her for å unngå krangel og dritt i kommentarfeltet mitt. En hyggelig mann ved navnet «Morten» la igjen et tydelig beskjed til meg:
     
Hva kan jeg svare til deg, «Morten». Først og fremst vil jeg si at jeg kondolerer for det er tydelig at livet ditt suger siden du velger å sitte og skrive et laaang brev til ei fremmed dame på nett. Om du brukte tiden din på å lære spansk, fransk, trene eller runke til og med, kunne du blitt mye lykkeligere, smartere, gladere, mer spontan, trent og dermed attraktiv for kvinnfolk. Da skulle du vært på en het deit istedenfor å drive med skriving her.
Videre til dine påstander:
1. En som blir sammen med meg er trygg med tanke på utlevering på bloggen. Om du leser bloggen min så ser du neppe mye av min datter eller bestisen. Enkelt fordi at de ønsker ikke å være med. De bildene vi har her sammen er godkjente av dem. Nei, jeg skal aldri utlevere min kjæreste på noen sosiale media med mindre han blir veldig interessert i å stå foran kamera. Noe som er veldig mulig fordi at pene menn nå til dags elsker å ta bilder og elsker å bli tatt bilder av. Men gjør han det ikke er det ingen krise. Det mest dyrebare her i verden er familien min, og tro meg for mine sine vil jeg slåss med nebb og klør og vil aldri skade eller utlevere dem. Duster fra Tinder (inkludert deg) som havner her, og MIN mann er altså to helt forskjellige ting.
2. Jeg tror ikke at ungen som er født i ekteskap kan kalles for «lausunge». Tatt i betraktning at mer enn halvparten av norske ekteskap går i oppløsning, så sitter det ganske mange der med «lausunger». Håper du ikke har unger selv fordi at dine holdninger til barn er avskyelige.
3. Jeg forsørger mitt barn hundre prosent, kjører henne selv hit og dit og tar vare på henne hundre prosent alene. Skjønner derfor ikke hvordan min kommende mann vil overta denne rollen plutselig? Min datter er snart konfirmant og trenger ingen som vil tørke snørr og bytte bleier. Hun skal søke deltidsjobb fra neste år og er meget oppegående og ressurssterk. Det kjæresten min velger å gi som gaver til Jula er opp til han. Vi vil kjøpe gave til han ihvertfall, slik det er normalt i normale familier. Barnet mitt har en far, og faren besøker henne to ganger i året. Han har da eget sted å bo og møter henne slik det passer dem, for igjen dattera mi er stor. Hvordan dette vil berøre min kjæreste det vet jeg ikke.
4. Ja, jeg ser mye yngre ut enn jeg er, men dette er ikke pga sminke og klær. Det er pga at jeg lever et sunt liv. Anbefaler deg å prøve altså. Men skjønner godt at du ønsker at alle ungdommelige damer på 40 vil gå rundt i burka for å ikke irritere sure gamle gubber som deg som ser ut som faren deres. Igjen, prøv å leve litt sunnere. Forresten, jeg er ikke 40 uansett enda så burka blir det ikke på meg 🙂
5. Bruktbiler som Ford og Opel (altså deg) blir virkelig slitne og gamle, men Porsche og Ferrari blir bare dyrere og dyrere med årene. Ta deg en bolle!
Til syvende og sist, om prinsen vår synes at en dame på 30+ med barn fra før av er bra nok og fortjener å bli ei prinsesse, så hvorfor kan ikke jeg ønske det samme?
Jenter, hva synes dere om menn som kaster bort tiden sin på slike tåpelige kommentarer? Skulle dere likt å date «Morten»?

 

 

6 kommentarer
  1. Og en stor del av befolkningen er samboere og får også barn..altså ikke gift.

   Nei, her gikk psykopatalarmen min rett av altså. Ekte mannfolk skriver ikke sånt. Han er ikke noe å samle på. Det vet jeg, og det vet du, Lena. Mangler empati, er gjerrig, tråkker ned både deg og et barn, etc. Alt er galt der i gården.

  2. Jeg skal ikke kommentere annet enn uttrykket “løsunge”. Et uttrykk som i likhet med “uekte barn” gjør meg rasende. Ingen barn er uekte eller løsunger. Hva statusen til hvert barns fioreldre enn måtte være, barnet er et ekte barn. Et lite menneske. Punktum.

   1. Her vil jeg få legge til at uttrykket “uekte” aldri var ment slik folk tror nå. Det er rett og slett en forkortelse for “utenfor ekteskap”, mens barn født i ekteskap fikk tittel “ekte”. Prestene var pålagt å notere slikt i kirkebøkene, og plassen i kolonnene var ofte smal. Dermed “uægte” og “ægte” ( de skrev dansk før).

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg