Adoptere barnet sitt bort for å kunne date…

For noen dager siden dukket det opp en merkelig fyr på Tinder. Han startet samtalen vår med å påpeke at han tilsvarer alle mine krav bortsett fra en: han har ett barn. Men det skulle ikke være et problem for han siden han kunne adoptere barnet sitt bort for å date meg. Jeg skjønte (og håpet virkelig på) at dette var ironi, men allikevel satt jeg med utrolig herslig følelse.
Som mor kunne jeg ikke tenke meg engang å tulle slik. Fordi at det å miste barnet sitt, uansett på hvilken måte, er det verste som kan skje i ens liv. Dette er foreldrenes mareritt.
Derfor skulle det aldri falle meg å drive og tulle på denne måten!
Dessverre skjer det av og til at en mener og tror at egne barna kan være til et hinder i forholdet, så velger man de enkleste løsninger, som man tror. I hjemlandet mitt skjer det fortsatt dessverre at kvinner og menn velger å adoptere barna sine bort eller levere dem på barnehjem dersom barna er “i veien” for et nytt forhold. Derfor ble jeg så lei meg på grunn av meldingen hans. Jeg fikk også kjenne på et stikk av skyldfølelse: Det er jo meg som er slem og vanskelig og vil ikke ha han på grunn av at han har et barn.
Nei, kjære pappaer til søte barn, det siste jeg ønsker er at dere vil levere barna sine til noen andre for å kunne date meg. Det skulle jeg aldri akseptert! Dette er en grunn til å jeg foretrekker menn uten barn, og det er nemlig for at disse barna skal ha det bra og skal få stemor som har tid og overskudd til dem. Jeg er ei dårlig stemor, det sier jeg rett ut, derfor vil jeg gjerne holde til dem som ikke har barn eller har voksne barn som ikke trenger betydelig voksen i sitt liv.
Håper dere aldri tuller slik, for dette synes jeg ikke er greit og gjør vondt i mammahjertet.
XOXO Tastaturheks

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg